До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Юлія Пеліпас увійшла до списку фіналістів премії LVMH 2023

Сьогодні в Парижі було оголошено імена дев’яти фіналістів премії LVMH 2023, обраних групою експертів разом із громадськістю, яка мала змогу проголосувати за своїх фаворитів. До списку увійшла стилістка, колишня fashion-директорка Vogue UA та засновниця апсайклінг-бренду bettter Юлія Пеліпас.

Реклама

Разом із Юлією до списку фіналістів увійшли такі бренди: Burc Akyol з Франції, Luar зі Сполучених Штатів, Setchu з Японії, Diotima з Ямайки, Magliano з Італії, Aaron Esh з Великої Британії, Paolina Russo і Lucile Guilmard з Канади та Франції та Quira з Італії. Ці бренди охоплюють весь світ — від України та Франції до Японії та Ямайки — і працюють із жіночим, чоловічим та негендерним одягом. Дев’ять фіналістів, відібраних із 22-х півфіналістів, змагатимуться за головний приз і премію Карла Лагерфельда пізніше цієї весни.

"Вибір фіналістів був дуже важким, тому цього року ми обрали дев’ятьох, а не вісьмох, як зазвичай, — сказала Дельфін Арно, генеральна директорка Christian Dior. — В 10-ту річницю Премії за приз змагатимуться бренди, глибоко віддані вирішенню суспільних і галузевих проблем: вони обстоюють інклюзивність, різноманітність, ремесла, а також місцеве та етичне виробництво. Видатна якість цих фіналістів є ще одним доказом актуальності Премії для молодих дизайнерів". Фінал відбудеться 7 червня, коли дизайнери зустрінуться з колегією журі дизайнерів LVMH у Фонді Louis Vuitton.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.