До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Юлія Пеліпас стала півфіналісткою премії LVMH

LVMH Prize оголосили півфіналістів премії 2023 року. Серед 22 дизайнерів з усього світу опинилася і стилістка, колишня fashion-директорка Vogue UA та засновниця апсайклінг-бренду bettter Юлія Пеліпас.

Юлія Пеліпас
Юлія Пеліпас

Реклама

Премія LVMH відкрила та визначила чимало сучасних талантів: Жакмюс, Ґрейс Вейлз Боннер, Марін Серр, Ненсі Дояка, Пітер До. За словами організаторів, цього року було понад 2400 кандидатів, що значно більше порівняно з минулорічними 1900. "Коли ми засновували премію, ідея полягала в тому, щоб допомогти висвітлити таланти завтрашнього дня", — прокоментувала Дельфін Арно, генеральна директорка Christian Dior. – За останні 10 років це дало змогу сотням, якщо не тисячам молодих дизайнерів, розвивати свою творчість і кар’єру".

Цього року премія відбудеться в онлайн-режимі, і публіка, окрім експертів, зокрема Лоу Роуча та Габріелли Карефи-Джонсон, зможе проголосувати за своїх улюблених півфіналістів з 1 по 5 березня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.