КУПИТИ КВИТКИ

Який вигляд мала Прісцилла Преслі в молодості

Світ кіно продовжує надихатися життям і творчістю Елвіса Преслі. 2022 року йому присвятив фільм Баз Лурман, а вже за рік Софія Коппола представила стрічку "Прісцилла" про його дружину. Прем'єра фільму відбулася на Венеційському кінофестивалі, де виконавиця головної ролі Кейлі Спені була названа найкращою актрисою. Безсумнівно, стрічка привернула увагу і до самої Прісцилли Преслі, яка 24 травня святкує 79-й день народження. Ми звернулися до архівів і подивилися, якою вона була в реальному житті, коли познайомилася з Елвісом і за їхньою історією кохання спостерігав увесь світ.

Прісцилла Преслі
Прісцилла Преслі

Реклама.

"Прісцилла — настільки другорядний персонаж у фільмі "Елвіс", що я навіть не відчуваю, що заходжу на територію База Лурмана, — сказала Софія Коппола Vogue у жовтні 2022 року, коли готувалася до фільмування. У роботі режисерка орієнтувалася на мемуари Прісцилли 1985 року "Елвіс і я". Стрічка оповідає про суперечливий роман пари та описує життя Прісцилли у віці від 15 до 27 років. Вона зустріла Елвіса Преслі, коли їй було лише 14, а йому 24 і він проходив військову службу в Німеччині. Пара одружилася, коли Прісциллі був 21; за рік у них народилася дочка Ліза Марі; розлучилися вони після шести років шлюбу. Кажуть, що охолодження стосунків у пари відбулося після народження дочки, але сама Преслі вважає за краще сьогодні багато не говорити про це, називаючи Елвіса головною любов'ю у своєму житті.

Елвіс та Прісцилла Преслі
Елвіс та Прісцилла Преслі

За вінтажними світлинами Прісцилли можна спостерігати, як змінювалася мода того часу — у 1960-х вона мала вигляд юної ідеальної господині, у 1970-х уже читається вплив богемного стилю на її гардероб, а в 1980-х образ Преслі стає більш елегантним і впевненим. Вона готова завойовувати світ і доводити, що сама є сильною особистістю, незважаючи на гучне прізвище колишнього чоловіка.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.