До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як під час вагітності, так і після пологів стиль Ріанни надихає

Насамперед зазначимо, що в цьому матеріалі не буде жодних коментарів щодо "тіла Ріанни після народження дитини". Очевидно, є куточки Інтернету, де оцінюють те, як Ріанна "відновилася" чи ні після пологів. Такі речі, на жаль, досі хвилюють суспільство. Проте усім нам варто усвідомити: не треба взагалі коФСментувати тіла інших людей. А що стосується барбадоської співачки, то вона як перевертала уявлення про стиль вагітних жінок, так і нині власниФСм прикладом перевертає та спростовує стереотипи, що може вдягати жінка після народження дитини.

Легко сказати, що мода — це останнє, про що ви думаєте, коли у вас щойно народилася дитина. Цілком неминуче, що в перші дні материнства ви захочете заховатися в обвислій майці й у своїх найогидніших спортивних штанах. Цілком можливо, що Ріанна теж носила спортивний костюм кілька днів чи тижнів поспіль. Але також легко недооцінити те, як наш одяг здатен змусити нас почуватися самими собою, коли все в житті розбито на частини, що їх потрібно зібрати докупи заново.

Реклама

Ваше життя, ваше тіло можуть змінитися, і ви можете тяжіти до стилів чи предметів, які краще пасуватимуть вашому новому стилю життя. Проте, пам'ятайте, вам дозволено носити ті речі, які ви любите, які дарують вам радість. Дурні, легковажні, сексуальні, веселі речі. Ось чому так приємно бачити Ріанну в такій чудовій формі та спостерігати, як вона привертає увагу людей своїми величезними черевиками Y/Project до стегна. Вона це робить, щоб і далі бути собою.

Образи Ріанни після народження сина показують, що вона зберегла себе, ставши мамою, і це надихає. Наприклад, вона вдягла шовковисту смарагдову сорочку, заправлену в відповідну мініспідницю. З-під сорочки можна побачити чорний мереживний бра Savage x Fenty. Ось так просто вона зібрала неймовірно сексуальний образ для побачення. Материнство може означати безліч нового у вашому житті, але, як показує Ріанна, це точно не означає, що вам потрібно втратити відчуття стилю і позбутися власного "я".

За матеріалами vogue.com.au

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.