До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ріанна демонструє найсуперечливіше взуття сезону

Ріанна демонструє найсуперечливішу пару взуття майбутнього сезону.

It's ugly until Rihanna decides it's not ("Це жахливо, доки Ріанна не вирішить, що ні") – ця фраза стала мемом. Можна навіть замовити футболку з таким висловом.

Реклама

Ріанна вела досить усамітнене життя відтоді, як у травні народила первістка (татом став A$AP Rocky). Але, здається, магнатка Fenty нарешті виходить зі сплячки – на втіху всім, хто стежить за стилем знаменитостей. Минулого тижня Рірі влаштувала ще один майстерклас у стилі вечірнього побачення під час відвідування ресторану Nolita Emilio's Ballato, вдягнувши білу сорочку Raf Simons (сміливий вибір, коли вечеряєте в історичному ресторані, де подають червоний соус). Додати нотку гламуру до невимушено розкішного образу? – Атласні лодочки The Attico, прикрашені кристалами.

Однак це її взуття, яке Рірі вибрала для чергової прогулянки на Мангеттені в минулу п’ятницю, мало стати вірусним. Попри спекотну серпневу температуру в Нью-Йорку, Ріанна вбралася у високі чоботи Y/Project. Це взуття з’явилося в різних кольорах і матеріалах на подіумі в сезоні весна/літо 2023.

"Ми завжди намагаємося запропонувати нашим клієнтам насолодитися одягом і пограти з ним", — розповів Vogue креативний директор Глен Мартенс про провокаційні силуети. "Це трохи нагадує про готичні собори, фламандську атмосферу… про Брюгге".

Y/Project Spring /summer 2023 Menswear

Рірі поєднала розкльошену замшеву версію чоботоштанів (їх називають pantaboots) із джинсовою мініспідницею R13, футболкою Noughties з промо її альбому RZA 2003 року "Народження принца" та, звісно ж, рідкісною вінтажною сумкою. Стиліст Джаліл Вівер придбав фісташкову сумочку "Анаконда" з весняно-літньої колекції Gucci Тома Форда 1996 року через Lab2022, вінтажного дилера, що спеціалізується на Gucci та YSL.

Текст: Гейлі Мейтленд

За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.