До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вагітні на Met Gala 2023: Карлі Клосс і Серена Вільямс вдруге стануть мамами

Цього року червона доріжка Met Gala 2023 стала приводом, щоб оголосити радісну подію щодо розширення сімʼї. Так, спершу про свою вагітність повідомила супермодель Карлі Клосс. Вона зʼявилася на червоній доріжці заходу з чоловіком Джошуа Кушнером, і продемонструвала свій округлий живіт. Карлі одягнула силуетну сукню Loewe, розроблену для неї Джонатаном Андерсоном. Сукня є переосмисленим вбранням Карла Лагерфельда з колекції Chanel весна-літо 1983 року крізь призму останньої подіумної колекції Loewe. Супермодель також поділилася своїми вагітними фото в Instagaram-акаунті.

Наступною зіркою, яка оголосила що стане мамою вдруге, стала Серена Вільямс. Зірка тенісу оприлюднила радісну новину в Instagram-акаунті перед виходом на червону доріжку. "Я була так схвильована, коли Анна Вінтур запросила нас трьох на Met Gala", — зазначила вона в дописі, говорячи про себе, чоловіка Алексіса Оганяна та їхню дитину у животику. Для урочистого виходу Серена обрала чорну сукню Gucci з прозорими довгими рукавами та білою шифоновою спідницею, яка переходила в довгий шлейф. Виріб був прикрашений кристалами та білими манжетами з блискучими ґудзиками. Серена доповнила ефектну сукню коротким ошатним жакетом та перлинним кольє Lelet NY, сережками з діамантами Tiffany & Co., а також обручкою з діамантом.

Реклама

Звичайно, Клосс і Вільямс не перші зірки, яка відвідали Met Gala під час вагітності. Так, наприклад, минулого року вагітна Софі Тернер відвідала Met Gala 2022 у сукні Louis Vuitton, а у 2016 році Емілі Блант і Олівія Вайлд продемонстрували свої вагітні образи. Нижче дивіться найкращі виходи вагітних знаменитостей на червоних доріжках.

<b>Найкрасивіші виходи вагітних знаменитостей на червоних доріжках</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.