До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Джеремі Скотт залишає посаду креативного директора Moschino

Сьогодні стало відомо, що американський дизайнер Джеремі Скотт залишає посаду креативного директора італійського бренду Moschino після десятирічного керівництва. Новина зʼявилася у соціальних мережах на сторінках бренду. "Останні 10 років у Moschino були чудовим святом творчості та уяви. Я так пишаюся тією спадщиною, яку залишаю по собі, — каже Скотт. — Я хотів би подякувати Массімо Ферретті за честь очолити цей культовий модний Дім. Також хотів би висловити вдячність всім своїм шанувальникам у всьому світі, які захоплювалися мною, моїми колекціями та моїм баченням, тому що без вас усе це було б неможливо".

Джеремі Скотт
Джеремі Скотт

Реклама

Скотт представив свою першу колекцію для бренду, заснованого Франко Москіно, восени 2014 року. Він наповнив Moschino своїм енергійним духом та почуттям гумору. Його покази завжди були барвистими, грайливими та веселими — нагадуванням про те, що мода не повинна бути надто серйозною. Скотт одягав деяких із найбільших знаменитостей десятиліття у свої зухвалі та химерні вбрання. Усі, від Леді Гаги до Cardi B та Ліззо знайшли в Джеремі споріднену душу через його погляд на культуру і моду. Хто ще, крім Скотта, міг би одягнути Кеті Перрі як справжню люстру (і гамбургер на афтепаті) для червоної доріжки Met Gala у 2019 році?

"Мені пощастило, що я мав можливість працювати з творчою силою, якою є Джеремі Скотт. Я хотів би подякувати йому за його 10-річну прихильність до спадщини Франко Москіно і за створення яскравого і радісного бачення, яке назавжди залишиться частиною історії Moschino", — сказав Массімо Ферретті, виконавчий голова компанії Aeffe, до якої належить Moschino. Що буде далі робить Джеремі Скотт, поки що невідомо, імʼя наступника також не названо.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.