До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дженніфер Лоуренс та її бездоганний буденний стиль

Дженніфер Лоуренс — зірка, якій вдалося зіграти головну роль у багатомільйонній франшизі, здобути премію "Оскар" та ще три номінації, — і все це до 25 років. Якось, у сучасному світі знаменитостей, акторці вдалося збалансувати тиск слави та буденність особистого життя, про що говорить її відсутність в соціальних мережах. Ось чому, ми з таким захопленням слідкуємо за її стилем, якому характерний легкий гламур та витончена простота.

Реклама

На червоних доріжках Лоуренс вже давно вважається однією з найстильніших жінок. Її перша поява на церемонії "Оскар" у 2011 році в приталеній червоній сукні Calvin Klein привернула до неї увагу, яка відтоді не стихала. Однак під наглядом стиліста Джеймі Мізрахі, який також вдягає Адель та Ніколь Річі як клієнтів, стиль Лоуренс відповідає вимогам червоної доріжки. Однак на простіших подіях або у звичайному житті вона обирає злегка гламурний й витончений одяг, яким відомий культовий бренд близнючок Олсен.

Визначення "хорошого стилю" відрізняється для всіх, але багато хто стверджує, що головне — це знати, що вам подобається, і дотримуватися своїх вподобань. Ось чому любов Дженніфер Лоуренс до комфорту є такою чарівною. Фактично кожне її вбрання є втіленням естетики "тиха розкіш" найбільш природним способом.

За матеріалом vogue.com.au

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.