До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Джастін та Гейлі Бібери стануть батьками

Джастін та Гейлі Бібери порадували свою багатомільйонну армію фанатів новиною, що скоро стануть батьками. Поділитися такою важливою подією в житті вони вирішили, звісно, через інстаграм, де за їхнім життям стежать майже 350 мільйонів підписників.

Пара показала серію романтичних фотографій, на яких Гейлі позує в мереживному напівпрозорому вбранні Saint Laurent, що підкреслює округлий живіт.

Реклама

Нагадаємо, що у вересні 2018 року Джастін Бібер таємно одружився з моделлю Гейлі Болдвін, а вже за рік пара організувала пишне весілля в місті Блаффтон у Південній Кароліні. Перед тим як стати чоловіком і дружиною, Бібери були знайомі кілька років, якийсь час навіть зустрічалися, але ніхто з фанатів артиста не міг повірити, що він таки розійдеться зі своєю на той момент дівчиною Селеною Гомес. Вперше про дітей Бібер заговорив ще 2021 року. В інтерв'ю GQ він розповів, що вони з Гейлі хочуть стати батьками, але не поспішають. Також Джастін розповідав, що саме вона стала першою людиною, якій він може повністю довіряти і бути з нею самим собою.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.