До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Бездоганний стиль Келлі Резерфорд, який вона документує в інстаграмі

Можливо, ви знаєте Келлі Резерфорд за роллю бездоганно одягненої Лілі ван дер Вудсен в оригінальному серіалі "Пліткарка". Однак, як виявилося, ця акторка має бездоганне чуття стилю й поза знімальним майданчиком. Варто лише зазирнути в її інстаграм — Резерфорд стала неймовірно популярною на платформі завдяки своїм вишуканим фото, окремі з яких зібрали понад 400 000 вподобайок. Ні, це не звичайні модні #OOTD: у всіх образах Резерфорд є витонченість та стриманість, ідеальний симбіоз тихої розкоші та химерних акцентів.

"Мене завжди приваблювала мода, — розповідає Резерфорд Vogue. — І завжди подобалась ідея, що ми можемо змінити настрій або ідентичність за допомогою одягу". Глибоке занурення в інстаграм Резерфорд доводить, що зірка не боїться експериментувати з різними підходами до стилю. То вона обирає чисті лінії та стриманість, іншим разом — більш колоритне вбрання, як-от смугастий жакет Proche Studios. Окрім того, Резерфорд публікує фотографії своїх образів для майже двох мільйонів підписників з ліфту, пропонуючи не професійні фотографії, які часом створюють враження недосяжності.

Реклама

Натхненний її підходом до документування та поширення свого стилю, Vogue поспілкувався з Резерфорд, щоб обговорити, що є в її шафі, чи слідкує вона за трендами і що думає про такі бренди, як Phoebe Philo і The Row.

Ми в захваті від ваших фото в інстаграмі. Коли ви почали їх публікувати?

Я роблю це вже кілька років. Мені було цікаво знайти свій новий стиль. Я, як правило, завжди обирала джинси та футболку, доки якось не вирішила це змінити. Вранці я йшла по каву і просто фотографувала своє вбрання на зворотному шляху. У мене не було команди, яка б це робила, — я просто знайшла дзеркало з пристойним освітленням. Потім я побачила, як інші люди роблять це в інстаграмі, і подумала, що це цікавий спосіб ділитися своїм життям та спілкуватися з аудиторією.

Ви очікували, що ваші фото стануть настільки вірусними?

Смішно, що це сталося! Але це було абсолютно випадково. Тепер це стало способом підтримки нових брендів.

Як би ви описали свій стиль?

Він, безперечно, розвивається. Завжди. Я люблю речі, які дійсно красиві, зручні та доступні. Мені весело складати різні образи. Я наче створюю колажі.

Які бренди ви найбільше любите?

Мені подобається Maria de la Orden, і я справді захоплююся артизанальними брендами та речами ручної роботи чи екологічним одягом. Я також люблю Skall Studio, APOF та By Malene Birger.

Як ви знаходите нові й невеликі бренди?

В основному в інстаграмі. Іноді я знаходжу їх, коли подорожую Парижем, Міланом чи Нью-Йорком.Прекрасні бренди можна зустріти в багатьох невеликих шоурумах. Іноді до мене звертаються і самі бренди, що дуже приємно.

Чи є у вашому гардеробі речі, які стали улюбленими й головними?

Зазвичай це джинси, якийсь гарний кашеміровий светр і зручний жакет. Я також полюбила сукні — із пальтами та черевиками.

Люди схильні дуже ретельно вибирати джинси. Які бренди ви любите?

By Malene Birger робить гарні джинси, й Laurence Bras. Я також люблю джинси від AG Jeans.

Ви звертаєте увагу на тренди?

Не надто. Пам’ятаю, як купила свою першу сумку Hermès, коли працювала над серіалом "Район Мелроуз" і їх ще ніхто не носив. Тоді їх ще навіть не було в магазині в Беверлі-Гіллз. Мені подобалася ця сумка, тому що її носили Катрін Денев і Грейс Келлі. Вона кінематографічна на вигляд, і це одна з тих речей, які ви можете передати дітям.

У вашій шафі є класичні речі, які ви тримаєте роками?

У мене є пара чудових пальт Loro Piana, які мені подобаються, і я, мабуть, буду носити їх, поки вони просто не розлізуться. І в мене є кілька пальт Céline доби Фібі Файло, які я просто люблю і повертаюся до них.

Ви бачили нову колекцію Фібі?

Так! Я думаю, що вона просто бездоганна. Її робота змінила моду. Я знаю, що деякі люди кажуть, що це дорого, але це так гарно і креативно.

А як ви ставитеся до The Row?

О, я люблю The Row. Це прекрасні класичні речі, які можна носити вічно. Вони чудові. І магазини такі красиві.

За матеріалом vogue.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.