До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Анджеліна Джолі приїхала до Львова

Голівудська акторка та послиня доброї волі ООН у справах біженців Анджеліна Джолі прибула до України. Наразі Джолі знаходиться у Львові.

Джолі помітили, коли вона зайшла випити кави у заклад "Львівські круасани". "Нічого особливого. Просто Львів. Просто зайшла випити кави. Просто Анжеліна Джолі. Просто Україну підтримує весь світ", — написала журналістка Майя Підгородецька, яка опублікувала відео з акторкою в своєму Facebook.

Також Джолі відвідала залізничний ​​вокзал, де поспілкувалася з українцями, й провідала в одному з медзакладів Львівщини дітей, які постраждали від ракетного удару російських військових по вокзалу у Краматорську. Для прогулянки по Львову Анджеліна Джолі обрала розслаблений монохромний образ — сірі штани-палаццо й об'ємний сірий светр, а також великий чорний наплічник.

Анджеліна Джолі Анджеліна Джолі

Нагадаємо, раніше Анджеліна Джолі відвідала італійський госпіталь Bambino Gesù, де лікуються українські діти, що через війну вимушені були покинути країну. Акторка поспілкувалася з 10-річним Артемом з Чернівців, який бореться з гострим лімфобластним лейкозом, а потім зустрілася з лікарями й медсестрами, які дбають про біженців.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.