До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Анджеліна Джолі відвідала онкохворого хлопчика з України

Голлівудська зірка та посол доброї волі ООН у справах біженців Анджеліна Джолі відвідала італійський госпіталь Bambino Gesù, де лікуються українські діти, що через війну вимушені були покинули свої домівки й країну. Акторка поспілкувалася з 10-річним Артемом з Чернівців, який бореться з гострим лімфобластним лейкозом, а потім зустрілася з лікарями й медсестрами, які дбають про біженців. "У педіатричній лікарні Bambino Gesu в Римі я зустрілася з евакуйованими з України дітьми-біженцями, що стикнулися з невизначеним майбутнім. Як і інші, молюся за припинення війни. Це єдиний спосіб припинити страждання та переміщення", – написала Джолі на своїй сторінці в Instagram.

За оцінками UNICEF, 2 мільйони дітей-біженців залишили Україну з початку війни, ще 2,5 мільйона стали внутрішніми переселенцями. Зазначається, що 60% українських дітей були змушені залишити свої домівки. Раніше Джолі також висловила підтримку Україні й закликала своїх понад 12 мільйонів підписників допомогти українцям. Зокрема, акторка публікувала відео про те, що насправді відбувається зараз в Україні.

Реклама

Нагадаємо, що до цього з українськими дітьми, які втекли від російських окупантів разом зі своїми матерями, зустрівся Орландо Блум. Як посол доброї волі UNICEF він приїхав на кордон між Україною й Молдовою.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.