До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі вінтажні образи Гейлі Бібер

В гардеробі Гейлі Бібер чимало вінтажних предметів одягу — від штанів, які вона носила все літо, до її шкіряних курток. Однак нещодавно молода бізнесвумен та модель також почала інвестувати в дуже жадані витвори історії моди, від вбрань Thierry Mugler до ансамблів Chanel.

В липні 2023 року Гейлі Бібер помітили відразу у двох вінтажних сукнях протягом тижня. Спершу вона обрала вінтажну сукню з вирізом авторства Джона Гальяно, яку вона придбала в Aralda Vintage. Гейлі обрала цю сукню на романтичне побачення з чоловіком Джастіном у Лос-Анджелесі. Вже за декілька днів підприємиця вдягнула мереживну сукню у білизняному стилі 1990-х від Villa Amour Vintage, яка ідеально відповідала одній з найпопулярніших тенденцій цього літа на білий колір.

Реклама

В чому особливість підходу Гейлі до вибору вінтажного одягу? Модель відшукує архівні перлини, які ідеально вписуються в її особистий стиль та сучасний гардероб жінки, яка живе в великому місті, — чи то шкіряна безрукавка Tom Ford for Gucci у поєднанні з тренчем від Magda Butrym, чи то золоте бюстьє від Dolce & Gabbana в поєднанні з мішкуватими джинсами, які вони з чоловіком так обожнюють.

Нижче ви можете роздивитися найкращі вінтажні образи Гейлі Бібер на сьогодні.

Квітень 2019. Гейлі Бібер в майці Chanel з 1990-х у поєднанні з широкими джинсами та джинсовою курткою в Каліфорнії.

Березень 2022. Гейлі Бібер у рожевій сукні Gucci з колекції весна-літо 2005 під час Тижня моди в Парижі.

Травень 2023. Гейлі Бібер в оксамитовій сукні Thierry Mugler з 1990-х, яку вона придбала через The RealList, під час прогулянки в Лондоні.

Липень 2023. Гейлі Бібер у мінісукні Dior by John Galliano з вирізом під час вечірнього побачення з чоловіком Джастіном Бібером у Лос-Анджелесі.

За матеріалом vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.