До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сієнна Міллер приміряє наймодніші джинси сезону

Актриса Сієнна Міллер сьогодні приїхала до Канн, щоб представити свою нову роботу — двосерійний вестерн "Горизонт: Американська сага", в якому грає одну з головних ролей. На фотоколі британка з'явилася у образі, який хочеться повторити, — стиліст Гаррі Ламберт вдягнув її у розкішний жакет Schiaparelli з металевим декором, який доповнив ультраширокими джинсами в робочому стилі.

Сієнна Міллер
Сієнна Міллер

Реклама

Сьогодні, коли утилітарна естетика знову набирає обертів, приклад Міллер демонструє, що з правильним доповненням вона може бути доречною навіть на такому гламурному заході, як Каннський кінофестиваль. Широкі джинси з контрастною білою строчкою видаються ще ширшими завдяки приталеному силуету жакета та глибокому вирізу на топі під ним. Останнім штрихом образу стали металеві туфлі Schiaparelli у формі людської ступні, які акуратно виглядали з-під джинсів. Така гра пропорцій та настроїв в одному образі завжди виграє.

А ми обрали ще кілька пар джинсів, натхнених образом Сієнни Міллер. Радимо до них придивитися.

Sportmax
Sportmax
Agolde
Agolde
Attico
Attico
Maison Margiela
Maison Margiela
CITIZENS OF HUMANITY
CITIZENS OF HUMANITY

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.