До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Образ дня: Селена Гомес у весільній сукні

Нью-Йорк, безсумнівно, приваблює найдраматичніших наречених у кіно: згадайте Керрі Бредшоу із "Сексу і міста" у сукні Vivienne Westwood, яка кидає букет у містера Біга, або Енн Гетевей і Кейт Гадсон у комедії "Війна наречених" 2009 року, які сваряться через гонитву за ідеальним весіллям у готелі Plaza. Тепер ми можемо додати до цієї компанії ще одну наречену: Селену Гомес, яка виконує роль Мейбл Мори в майбутньому сезоні серіалу "Вбивства в одній будівлі".

Селена Гомес
Селена Гомес

Реклама

Поки в Нью-Йорку йшли фільмування, Гомес вийшла у класичній бальній весільній сукні з усіма традиційними прикрасами. Виріз у формі серця був прикрашений вишитим білим мереживом, а пишна спідниця розходилася від талії горою тюлю. Делікатна ажурна вуаль та короткі атласні рукавички завершили жіночний образ. Щоб посилити драматизм її появи, стилісти серіалу додали червону помаду. Волосся зірки було зібране у високу зачіску, а пасма спадали на її щоки.

Селена Гомес
Селена Гомес

Хоча на перший погляд вона була архетиповою нареченою, Гомес все ж додала дещо від Мейбл Мори до свого образу, а саме масивні черевики Dr. Martens. Ми припускаємо, що так зручніше бігати вулицями по гарячих слідах — навіть якщо це великий і особливий день для Мейбл, злочинці ніколи не сплять. Поруч із Селеною Гомес також були сфотографовані її колеги по "Вбивствах в одній будівлі" Мартін Шорт і Стів Мартін, обидва в елегантному одязі, що пасує гостям весілля. Що це говорить нам про сюжет серіалу? Зараз ідуть знімання тільки третього сезону, і шлюб, здається, цього разу є частиною історії. Та якщо ми щось і знаємо про цей серіал і його головних героїв, то це те, що в ньому не все так, як здається. Біла сукня як оманливий хід? Можливо, треба побачити.

Мартін Шорт, Селена Гомес і Стів Мартін
Мартін Шорт, Селена Гомес і Стів Мартін

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.