До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі парні виходи топмоделі Барбари Палвін та її нареченого Ділана Спроуса

Не кожна пара одягається стильно, але топмодель Барбара Палвін та актор Ділан Спроус, безумовно, вміють це робити. Чи то завдяки тому, що Палвін давно обертається у світі моди — угорська модель дебютувала на подіумі для Prada у 2010 році, була "янголом" Victoria's Secret у 2019 році, а зараз є обличчям Giorgio Armani Beauty, чи то у них обох вроджене почуття стилю, але нам подобається спостерігати за їхніми спільними виходами.

Ділан Спроус і  Барбари Палвін, 2019
Ділан Спроус і Барбари Палвін, 2019

Реклама

Ще до того, як джерела підтвердили заручини зіркової пари минулого тижня, Барбара та Ділан завжди знали, як стилізувати свої спільні образи. Їхні перші виходи у світ як пари на початку 2019 року показали, що їхні смаки в одязі завжди були синхронні. Наприклад, плаття-пальто Boss, яке Палвін носила у Нью-Йорку в лютому того року, щоб витримати холодну погоду, а Спроус одягнув шкіряну куртку в тон і білу вовняну водолазку. Разом у них вийшов стильний парний ансамбль. Пізніше пара демонструвала модні виходи на червоних доріжках. Візьміть чорну скульптурну сукню Missoni, яку Палвін одягнула на вечірку Vanity Fair у 2022 році або її витончено вишиту сукню Armani Privé на Венеційському кінофестивалі того ж року. Спроус тим часом вбирався у чорні класичні костюми і лаковане взуття. Ми з нетерпінням чекаємо на їхнє свято та весільні образи, а поки пропонуємо дізнатися про всі найкращі парні виходи Барбари Палвін та Ділана Спроуса з 2018 року донині.

За матеріалами: vogue.com.au

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.