До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Зірки проти супермоделей: кому вінтажні сукні Chanel пасують більше

Напередодні балу Met Gala 2023 модні експерти й любителі намагалися вгадати, які архівні образи, створені великим Карлом Лагерфельдом, ми побачимо на червоній доріжці цього року. Тільки модним Домом Chanel він керував понад 30 років, паралельно працюючи з Fendi та розвиваючи власну іменну марку. Крім того, великий Карл залишив неабияку спадщину в історії бренду Chloé. Звичайно, найбільшу увагу привертає його співпраця з французьким модним гігантом, який відкрив свої архіви заради такої нагоди — ми порівняли, який вигляд вічні твори Карла для Chanel мали тоді й зараз.

Марго Роббі у сукні Chanel весна-літо 1993

Марго Роббі вже кілька років співпрацює з Chanel, але вже за часів Віржині Віар. Однак для Met Gala вона та її стилісти звернулися до колекції тридцятирічної давнини, обравши чорну сукню на напівпрозорому корсеті. У 1993 році на подіум у ньому вийшла незрівнянна Сінді Кроуфорд. Кому вона личить більше?

Реклама

Марго Роббі
Марго Роббі

Chanel 1993
Chanel 1993

Дуа Ліпа у сукні Chanel Couture осінь-зима 1992/1993

Британська співачка Дуа Ліпа точно потрапить до списку найгарніших гостей Met Gala цього року. Одна з причин — її романтична сукня з кутюрної колекції Chanel 1992 року з пишною спідницею та корсетом, що підкреслює талію та груди. Додатково увагу до зони декольте стилісти привернули за допомогою величезного діаманту Tiffany. До речі, вперше у цьому образі на подіум вийшла улюблениця Лагерфельда німкеня Клаудія Шиффер. В оригінальній стилізації вбрання було доповнене кокетливим капелюхом у тон.

Дуа Ліпа
Дуа Ліпа

Chanel 1988
Chanel 1988

Пенелопа Крус у сукні Chanel Couture весна-літо 1988

Зірка стрічки "Вікі Крістіна Барселона" прибула на Met Gala 2023 у прозорій сукні з капюшоном у формі з колекції Chanel Couture весна-літо 1988 року. Незважаючи на свій вік, сукня видавалася абсолютно сучасною, адже вбрання з капюшонами — один з найбільших трендів цього року. Але головне, що ніжне вбрання справді пасувало іспанській актрисі. А 35 років тому публіці його показала Інес де ла Фрессанж — ще одна муза Карла Лагерфельда.

Пенелопа Крус
Пенелопа Крус

Дженні (Blackpink) у сукні Chanel 1990 року

Пожвавити класику Chanel вирішила солістка Blackpink Дженні, яка обрала білу мінісукню, доповнену чорними театральними рукавичками та щільними колготами. Кокетства образу надає бант на грудях, прикрашений камелією. Корейська співачка практично повністю повторила оригінальну стилізацію і не помилилася.

Дженні Кім
Дженні Кім

Chanel 1990
Chanel 1990

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.