До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Зі спортом по життю: Katimo представляє нову лінійку

Креативна команда Katimo надала своєму зазвичай стриманому крою привабливої невимушеності та створила капсулу речей, що поєднують у собі функціональність, комфорт і класичний дизайн. Вийшов ідеальний мікс спортивного й повсякденного стилів. "У новій колекції ми акцентуємо на дорогоцінних відчуттях комфорту та внутрішнього спокою, емоцій, яких нам зараз так бракує", – розказують у KATIMO.

Колекція Athleisure містить шість комплектів одягу, які можна легко поєднувати між собою: базовий комплект з лонгслівом і трусами, бавовняна футболка й шорти, спортивні костюми вінтажного крою з махри, а також вироблені з водонепроникної тканини оверсайз-штани та верхній одяг — плащ і куртка. Палітра кольорів складається зі спокійних відтінків — пастельно-жовтого, світло-блакитного, сірого меланжу та глибокого темно-синього. "На кожну дрібницю зважали під час виробництва, аби забезпечити комфорт і затишок — бавовняні айтеми мають м’які еластичні гумки, а всі костюми — глибокі кишені та куліски для регулювання об’єму", – додає Катерина Тимошенко, дизайнерка KATIMO.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.