КУПИТИ КВИТКИ

Закритий бранч зі спікерами сьомої Vogue Ukraine Conference

Напередодні сьомої Vogue Ukraine Conference в Saint Bar відбувся закритий бранч зі спікерами, серед яких були Марк Гвідуччі, креативний редакційний директор Vogue, засновниця Storyfounders Одетта Джейс, б'юті-експертка Софія Панич, футурист Пол Пападімітріу та українські дизайнерки Анна Октябрь та Лілія Літковська. Також у події взяла участь команда українського Vogue і обрані гості. У затишній атмосфері, напередодні активного дня, у присутніх була можливість обговорити ключові теми конференції, яка цього року мала назву Visions of the Future, і ближче познайомитися зі спікерами, що приїхали до Києва з усього світу. Говорили про виклики сьогодення і їхній вплив на майбутнє, обмінювалися досвідом і будували амбіційні плани. Гості бранчу змогли першими познайомитися з б'юті-новинками брендів Vichy та Mesonia.

Реклама.

Фінансовий партнер: Sense Bank — державний технологічний банк сервісів і продуктів для будь-яких клієнтів: від приватних осіб до корпорацій. Установа обслуговує близько 3 млн фізичних, 55 тисяч юридичних осіб та 85 тисяч ФОПів у 130 відділеннях по всій Україні, а також в онлайн-банку Sense SuperApp.

Б’юті-партнер: Vichy Laboratoires — французький дерматокосметичний бренд, який пропонує сучасні рішення для здоров’я шкіри та волосся на всіх етапах життя. Vichy Laboratoires залишається вірним медичній експертизі, постійно проводить клінічні дослідження та використовує інгредієнти з доведеною ефективністю

Автомобільний партнер: ABT Баварія – авторизований офіційний дилер Aston Martin, який пропонує неперевершений рівень якості та дизайну автомобілів. Представляємо вам ексклюзивний Aston Martin Vantage, справжнього мисливця, що поєднує в собі маневреність, потужну форму, малу вагу та високу швидкість (325 км/год). Цей автомобіль — справжній шедевр, який заслужено вважається флагманським спортивним автомобілем Aston Martin.

Б’юті-партнер: Mesonia — український бренд професійної доглядової косметики світового рівня із власним виробництвом у Києві. Понад 300 продуктів дієвого догляду для себе і близьких. Mesonia — перфекціоністи в косметиці.

Алкогольний партнер: гватемальський ром Zacapa, корені якого сягають 70-х років минулого століття.

Фото: Анна Дворянець

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.