До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Волонтерська організація "ЦВІТ" випустила благодійний мерч на підтримку ЗСУ

"ЦВІТ" — це дівоча організація, діяльність якої спрямована на допомогу бійцям у гарячих точках. За час повномасштабної війни дівчата закрили понад 100 запитів від бійців Збройних сил України на суму в 3,5 млн гривень.

ЦВІТ х OHSHITDESIGЦВІТ х OHSHITDESIG

"ЦВІТ" представив перший дроп мерчу в колаборації з художником Іваном Маслюком, дизайнером бренду OHSHITDESIGN. Іван — мультимедійний художник, відомий серед київської молоді завдяки своєму особливому стилю кастомізації речей — його малюнки сповнені наївної дитячої недбалості та щирої іронічності.

Реклама
ЦВІТ х OHSHITDESIGЦВІТ х OHSHITDESIG

Перший дроп з колаборації присвячений молодості — тій, яку ми прожили, проживаємо й проживемо. І тій, яку ми ніколи не забудемо. Футболку прикрасив наївний малюнок квітів та написана від руки цитата українського поета Володимира Сосюри:

"Ні, не забуду я той шум далеких віт,
О юносте моя, мій неповторний цвіт!"
(II том, 1958, 31)

ЦВІТ х OHSHITDESIGЦВІТ х OHSHITDESIG

Героями знімання стали волонтери Дар’я Червона й Данило Лукашевич. Дар’я — координаторка фонду Support Azov, а Данило — волонтер, що працює з харківськими оганізаціями.

Всі кошти з продажу футболок ЦВІТ х OHSHITDESIGN буде спрямовано для закриття нагальних запитів бійців ЗСУ.

ЦВІТ х OHSHITDESIG

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.