До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Весна іде, красу несе: нова колекція українського бренду J’amemme

Весняна колекція українського бренду J’amemme стала одою сучасному мистецтву: довершеність форм підносить кравецьку майстерність на п’єдестал, а речі лінійки стають справжніми колекційними артефактами.

Реклама

Дизайнерка Юлія Ярмолюк продовжує працювати із іконічним для бренду плісуванням, що створює унікальні архітектурні форми суконь та підкреслює жіночність і чуттєвість своєї власниці. Серед впізнаваних кодів у колекції — нестандартні комбінації пропорцій та об’ємів: якщо довжина міні та корсетні елементи — то у поєднанні із сильною лінією плечей, якщо флористичний чокер — то акцентний та помітний.

"Мистецтво — моя єдина можливість показати своє ставлення до війни. Що сильніші емоції, то в більшу експресію вони виливаються. Ця весна надихнула мене та додала особливої сміливості", — коментує дизайнерка. Ця сміливість дозволила бренду братися за найскладніші дизайни. Наприклад, 3D-сукні, виготовлені з десятків зшитих вручну "пелюсток". Один такий виріб створюється майстрами студії півтора місяця, а на його виготовлення витрачається близько тридцяти метрів органзи.

J’amemme також самостійно створюють фактури для пошиття речей, які вимагають чималих затрат часу та високої кваліфікації майстра. Наприклад, фіолетова сукня на одне плече зі шлейфом та об’ємне сизе напівпальто мають вигляд хутряних, що досягається завдяки особливій порізці та зшиванню шарів фатину. Чи не найбільш знаковим образом колекції стала мінісукня з аплікацією квітки камелії, створеної з напівпрозорої шовкової органзи.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.