До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Міські джунглі: український бренд IENKI IENKI представляє новий артпроєкт

Український бренд Ienki Ienki у співпраці зі стилістом Лорі Абей створили творчий проєкт для нової колекції осінь-зима 2023/2024. Об’єднавшись із фотографом Тімоті Шаумбургом, команда вирушила у подорож серцем Берліна.

Реклама

Знімання в приглушених відтінках сірого фіксує красу міста, де розгортається захоплива історія кохання. Цей проєкт має на меті виявити часто непомітну красу міської архітектури, перетворивши її із простих будівель на персоналізовані витвори мистецтва.

Бренд закликає знову відкрити чарівність скульптурного ландшафту, знаходячи натхнення в тонких деталях, які роблять місто полотном надзвичайної краси. Саме в таких декораціях яскраві пуховики, стьобані штани та спідниці, "дуті" хустки та шарфи стають головними героями моменту.

Нова колекція Ienki Ienki сезону осінь-зима 2023/2024 сповнена барвистих елементів: пуховики, куртки, бомбери, комбінезони, штани, спідниці, хустки та рукавички виготовлені з технологічних матеріалів та розфарбовані яскравими кольорами, а також прикрашені мрійливі принтами, що пасують як на щодень, так і для особливих нагод.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.