До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Off The Court: українська співачка ROXOLANA у новій рекламній кампанії Marc O'Polo Denim

Cкандинавський бренд Marc O'Polo Denim, представлений в Україні fashion-ритейлером INTERTOP Ukraine, спільно з українською співачкою ROXOLANA представили рекламну кампанію на честь виходу нової колекції. Кампейн поєднує у собі атмосферу 1990-х, молодості, енергійності та буквально переносить світ спорту і тенісу на вулиці великого міста.

Реклама

Нова колекція Off The Court — це багатофункціональна лінійка з елементами спортивного одягу. Молода і талановита співачка ROXOLANA стала уособленням основних цінностей бренду і, зокрема, колекції, що передає дух індивідуальності та бажання рухатися вперед. Новий трек співачки "Сумую циклічно" став саундтреком нової рекламної кампанії Marc O'Polo Denim.

Актуальні кольори та фасони, органічні матеріали і спортивні деталі роблять колекцію ідеальною складовою активного та стильного життя у місті. Речі лінійки Off The Court виготовлені зі 100% органічної бавовни та переробленого деніму.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.