До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Слідами Моне: авторські принти та ручна робота в колекції INLYLAND літо 2024

Український бренд INLYLAND продовжує вивчати творчість видатного французськго художника Клода Моне – дизайнерка Інна Грицик представила нову колекцію, в якій переосмислює і його творче надбання, і місця, де митець шукав власне натхнення.

Реклама

До символу попередньої колекції – водяної лілії – додаються нові герої мальовничих ставків Клода Моне. На спідниці бачимо декор ручної роботи у вигляді риб, а також прикраси у формі цих чудових мешканців водойм у Живерні.

Літня капсула як органічне продовження попередніх колекцій втілює важливий принцип бренду, щоб всі речі між собою легко поєднувались, а нові образи на сезон можна було створювати доповнивши гардероб лише кількома одиницями. При цьому всі речі створені з думкою про їх позачасовість. Неважливо, чи це лаконічні базові вироби, чи складні моделі ручної роботи. Серед вже улюблених бестселерів бренду у колекції представлені купальники у ретро-стилі, базові топи, сорочки чи жакети. Лейтмотив весняної колекції – принт у вигляді латаття художниці Поліни Мороз, цього разу втілений у шовковій сумочці-мішечку, яка оздоблена бахромою з бісеру ручної роботи. Крім того, команда INLYLAND продовжує розвивати лінійку прикрас – до серцевини водяної лілії тепер додалися підвіски у вигляді риби з рухомим хвостом.

Знімання кампейну також продовжує тематику попередньої колекції. Для того, щоб передати задуману атмосферу, але відобразити її більш глибоко, тонко, завуальовано, була використана досить складна і кропітка техніка знімків – Polaroid Lift. Спочатку фотокартки занурюються у гарячу воду, далі плівка розшаровується і згодом вимочується у воді, сохне, сканується… Дуже багато нюансів та непомітної закадрової роботи, щоб досягти цього ледве вловимого відчуття глибини.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.