До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

We're not limited by geography: команда Vogue UA провела серію зустрічей з європейськими партнерами

Кожен з нас сьогодні бореться на своєму фронті. З першого дня повномасштабного російського вторгнення команда Vogue UA поставила перед собою кілька важливих цілей – висвітлення ситуації в Україні, створення практичного контенту для наших читачок, які опинилися в абсолютно нових для себе життєвих умовах, а також популяризація української креативної думки у світі. Про це й не тільки ми і розповіли на зустрічах з нашими європейськими партнерами, які наприкінці червня відбулися в Мілані й Парижі.

Пилип Власов, Юлія Костецька, Наталія Бондарчук та Веніамін Брикалін

Паризька зустріч тривала 28 червня – у День Конституції України. Видавчиня Vogue UA Юлія Костецька нагадала гостям важливий історичний факт, що саме в Україні було прийнято першу в Європі демократичну Конституцію. Її автором був легендарний Пилип Орлик, син якого згодом став відомим у Франції дипломатом.

Реклама

Від минулого ми потім перейшли до сьогодення та майбутнього. Гості заходу змогли познайомитися з нашими досягненнями за останні два роки в емоційному відео, оцінити потенціал видання у світовому масштабі та дізнатися більше про можливості співпраці. Про це розповіла комерційна директорка Vogue UA Наталія Бондарчук. Потім головний редактор Пилип Власов висвітлив докладніше нашу нову стратегію розвитку, а директор моди видання Веніамін Брикалін відкрив деякі подробиці нового масштабного проєкту, який команда українського Vogue готує разом з Federation de la Haute Couture et de la Mode за особистої підтримки Анни Вінтур та Едварда Еннінфула.

Пилип Власов
Юлія Костецька
Наталія Бондарчук
Веніамін Брикалін

Не менш тепла атмосфера панувала й на нашому заході в Мілані, який відбувся в The Triennale di Milano. Разом з командою Vogue UA тут також виступив Джанлуїджі Рікуператі – куратор українського павільйону Planeta Ukrain у межах 23 Міжнародної виставки Triennale "Unknown Unknowns", яка стартує 15 липня та триватиме до грудня. Він сказав дуже правильні слова, присвячені нашій країні.

Triennale Milano

Також гості довідалися, що з початку року наша команда готувалася до святкування 10-річчя видання в Україні, але війна зруйнувала всі плани. Однак не зламала нашого духу – ми й далі рухаємося вперед, розповідаємо світові про силу Made in Ukraine та беззастережно віримо в нашу перемогу.

<b>Европейские_Гастроли</b>

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.