До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue UA представляє проєкт #VOICESOFNATION

Vogue UA представляє #VOICESOFNATION – проєкт з участю українських артистів і зірок спорту, спрямований на промоцію української пісні й поезії та підтримку нашої країни у світі.

З моменту запуску у 2012 році Vogue UA підтримує культурні цінності, значущі для української спільноти. Саме тому ми розпочинаємо проєкт #VOICESOFNATION, покликаний надихнути й підтримати українців за допомогою української народної пісні й класичної поезії та ознайомити світ з нашою духовною спадщиною. Проєкт стартує вже 8 червня на всіх майданчиках Vogue UA – сайті, Youtube-каналі, Facebook та Instagram. Упродовж усього літа ми публікуватимемо наснажливі відео з українськими піснями й поезіями, а в День Незалежності символічно привітаємо Україну єдиним великим відео з участю всіх героїв проєкту.

Реклама

Серед героїв нашого проєкту – найвідоміші українські артисти: Джамала, ONUKA, MONATIK, Макс Барських, Ніна і Тоня Матвієнко, Юлія Саніна та інші. Для участі у #VOICESOFNATION вони вибрали особливі для себе вірші й народні пісні, що відгукується в серці: наприклад, Джамала виконує народну пісню "Сіно моє сіно", а ONUKA грає на сопілці мелодію "Cоловейко".

7 червня на YouTube-каналі Ukraine 24 о 15:00 відбудеться прямий ефір з командою Vogue UA та зірковими учасниками проєкту #VOICESOFNATION – 2-годинний телемарафон "Голоси вільних". Артисти розкажуть не тільки про свою участь у проєкті, а й про те, як музиканти сьогодні підтримують Україну та чому голос українців має звучати на увесь світ.

Підтримуйте Україну разом з Vogue UA та дивіться ефір 7 червня на YouTube-каналі Ukraine 24

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.