До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сервіс UkrBrandsNow.com розповідає про бренди, що відновили роботу під час війни

Війна стала шоком для кожної галузі економіки нашої країни, і мода не виняток. Проєкт UkrBrandsNow.com створили, щоб підтримати модну індустрію та інформувати людей про те, вироби яких компаній нині доступні для замовлення.

Наразі на сервісі доступні бренди жіночого й чоловічого одягу, аксесуарів, косметики, ювелірні лейбли та виробники товарів для дому. UkrBrandsNow.com працює як майданчик, де зібрані перевірені дані про бренди, що відновили роботу, а також посилання на їхні соціальні мережі або сайти для подальшого прямого контакту клієнтів з виробниками. Нині на сайті проєкту представлено понад 130 брендів.

Реклама

Кирило Душка, засновник сервісу та дизайнер інтерфейсів, коментує, що UkrBrandsNow.com — некомерційний проєкт, який утілили за тиждень, щоб підтримати тих, хто в екстремальних умовах війни може працювати та своєю роботою підтримувати Україну.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.