До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Райський спів: нова колекція українського бренду Park Avenue Atelier

Мережа мультибрендових бутиків Park Avenue та її дочірній український бренд Park Avenue Atelier представили нову колекцію з назвою "Райський спів", від якої серце наповнюється любов’ю, миром і радістю.

Реклама

У колекції Park Avenue Atelier представлені капсульні образи з елементами ручної роботи та вишуканим оздобленням, які створюються з великою любов'ю та майстерністю українських кравчинь і вишивальниць.

Особливої уваги варта вишивка, зокрема рукави сорочки із зображенням птахів на дереві. Ці мотиви передають ідею дерева життя, на якому пташки — це родина, яка збирається разом. Вишивка має велике значення у кожній колекції Park Avenue Atelier — в ній бренд фіксує національні культурні коди.

Комфортний одяг з елементами спорт-шику створений з думкою про красу природи — блакитне небо, темно-синє море, яскраво-жовте сонце і золоті поля. Ці кольори стали основою колекції. Завдяки універсальності силуетів усі вироби чудово поєднуються між собою.

Окрім того, Park Avenue Atelier представили вечірні образи із золотистим топом, бежевими штанами, чорно-білою шовковою напівпрозорою блузою та сукнею в горох, оздобленою плісированим рюшем, та легкою бежевою сукнею з вишуканим мереживом.

Про Park Avenue

Park Avenue — мережа мультибрендових бутиків у Львові, що представляє марки класу люкс з 2003 року. Мережа стрімко розвивається й формує культуру та індустрію моди у Львові. У 2022 році воля й сміливість українського народу надихнули Park Avenue розробляти власний бренд і створювати вироби з українською душею. Ознайомитися з новою колекцією "Райський спів" можна в шоурумах у Львові та на офіційному сайті Park Avenue.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.