До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Прагматична жіночність: зимова колекція українського бренду HUKH

Український бренд Hukh представив рекламну кампанію до нового зимового сезону, в центрі якого — інтелектуальна, сучасна та прагматична жіночність.

Реклама

Бренд заснували сестри Ніка та Віта Гук у 2020 році зі ставкою на безкомпромісну якість, позачасовість і лаконічність. Понад 10 років роботи персональною стилісткою допомогли Ніці зрозуміти смаки та бажання жінок, а потім створити бренд, який доповнить їхні гардероби.

Одна з особливостей Hukh — вихід раз на сезон нових колекцій та кількох лімітованих дропів, щоб уникати перевиробництва. Саме тому в кампейні можна побачити бестселери Hukh, які пройшли перевірку часом та завоювали прихильність клієнток: кроп-топи, футболки, спортивні костюми, класичне двобортне пальто з італійської шерсті, оверсайз-костюм, штани з екошкіри. В зніманні також представлені светри, створені в колаборації з трикотажним брендом Love by the moon. Універсальні моделі з високою горловиною та V-подібним викотом чудово доповнять гардероб на холодну пору року.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.