До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ошатні жакети в колекціях осінь-зима 2022/2023

Вже за два тижні настане Новий рік, і хоча святкового настрою, як і раніше, немає, все ж таки треба спробувати собі його створити. Наприклад, потішити себе можна новим ошатним жакетом, який ви зможете носити й після врочистостей. Цього сезону осінь-зима 2022/2023 в центрі уваги опинилися: жакети в металізованих відтінках, варіанти з оксамиту, блейзери з лелітками, класичні чорні жакети з шовковими вилогами та моделі з логотипами чи монограмами.

Dolce & Gabbana
Dolce & Gabbana

Реклама

Неабиякою перевагою ошатного блейзера є його універсальність, адже з ним можна скласти десятки стильних аутфітів і трансформувати повсякденний образ у вечірній ансамбль. Носіть його з денімом, шкіряними спідницями, вовняними штанами палацо та трикотажними сукнями. Для натхнення погляньте на колекцію Michael Kors Collection, де вузькі чорні штани потоваришували з чорним ошатним блейзером. Тим часом, Versace зробили ставку на блискучий жакет з логотипом бренду, а Dolce & Gabbana запропонували вибирати маскулінну модель у відтінку золота.

Celine
Celine

Michael Kors Collection
Michael Kors Collection

Chanel
Chanel

Versace
Versace

Оксамит вже давно перестав асоціюватися з одягом для жінок поважного віку, зараз такі жакети доречні в будь-якому віці. Зверніть увагу на короткий оксамитовий жакет Chanel, який можна носити з білою блузою й широкими штанами, або придивіться до блакитного блейзера Etro, який обов’язково подарує вам святковий настрій.

Etro
Etro

Elie Saab
Elie Saab

Vogue.ua зібрав 12 ошатних жакетів, щоб надихнути вас гарно зустріти Новий рік.

<b>Versace</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.