До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Переродження: ідеальна весняна капсула від українського бренду CĖNC

Український бренд CĖNC представив весняну капсулу, присвячену темі переродження.

Реклама

Весна — це час пробудження, період трансформацій, початку, натхнення та нового творчого імпульсу. Саме тому перша весняна капсула CĖNC отримала назву REBIRTH. Бренд переосмислив свій попередній досвід та змінив позиціювання. Предмети, що увійшли до капсули, не схожі на речі з попередніх колекцій.

До весняної капсули увійшло всього шість предметів. Всі вони не лише ідеально поєднуються між собою, а й з легкістю можуть доповнити гардероб будь-якого стилю та смаку. Пальто DAWN — структурне, об’ємне, з архітектурними плечима і добре тримає форму. Пальто INCEPTION — з рукавом реглан, широким поясом та яскраво вираженими лацканами.

Бомбер INHALE — вовняний, із текстурної тканини жакет, як незвичайна інтерпретація класичного бомбера. Светр NANSCENCY — базовий вовняний светр із круглим вирізом, який пасуватиме будь-якому типу фігури та під будь-який стиль. Сорочка REVIVAL зі щільного, але м’якого котону додає гранжевого та зухвалого настрою до образу.

Комплект OUTSET — трикотажна трійка, яка складається з кардигана, джемпера з двома видами вирізу на вибір та штанів або шортів (можна придбати як костюмом, так і окремо). OUTSET був створений так, що за правильного стайлінгу його можна носити і як loungewear, і на вулицю, чи навіть на вихід.

Бренд CĖNC дотримується принципів екологічності та "довговічності, тому капсула створена з натуральних італійських матеріалів (вовна ягняти, альпаки, бавовна) та має лаконічні силуети, які будуть актуальні роками.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.