До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нові можливості: колаборація українського бренду KSENIASCHNAIDER та DL1961

Український бренд KSENIASCHNAIDER представив нову колаборацію з американським денім-лейблом DL1961. Партнерство розпочалось у березні 2022 року, коли DL1961 замовив у Ксенії Шнайдер вбрання для своєї виставки Indigo, націленої на дослідження інноваційних та сталих технологій, які мають революціонізувати світову денім-індустрію.

Реклама

Для цієї виставки команда KSENIASCHNAIDER у Києві розробила та виготовила вбрання за авторською технологією denim fur. Саме після успіху, який мав цей виріб на виставці, було вирішено розробити колекцію з ідеями Ксенії Шнайдер та виробництвом і експертизою DL1961.

"Коли я познайомилася з Ксенією, була настільки вражена тим, що вона може створювати з деніму, — коментує Сара Ахмед, співзасновниця та головна креативна директорка DL1961. — Її унікальний дизайн та бажання продовжувати працювати навіть у складних умовах в Україні є доказом того, якою талановитою художницею вона є. Циркулярність, сталість та креативність — це лише кілька з багатьох цінностей, які є спільними для наших брендів, що робить цю співпрацю натхненням для всіх".

Циркулярність та сталість є частинами ДНК обох марок з дня їхнього заснування. Саме тому ця колаборація стала святом свідомої моди, жіночої підтримки та нових можливостей у роботі з денімом. DL1961 має стратегічне партнерство з Artistic Denim Mills, що дозволяє їм контролювати кожен етап виробничого процесу: від волокна до готового виробу. Для цієї колаборації були використані лише екологічні матеріали, зокрема перероблена бавовна Recover.

Частина прибутку з продажів цієї колекції буде перерахована до фонду UNITED24.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.