КУПИТИ КВИТКИ

Музи та шанувальниці: зіркові гості показу Saint Laurent у Парижі

За традицією шоу французького Дому Saint Laurent стає яскравим закінченням першого дня Тижня моди в Парижі. Цього разу легендарний бренд запросив своїх гостей на Рю де Бельшасс, де розташована його штаб-квартира. Подивитися на нову роботу Ентоні Ваккарелло прийшли давні шанувальниці та музи Yves Saint Laurent — від Катрін Денев, яка з маркою вже понад 50 років, до Зої Кравіц, яка представляє косметичну лінійку YSL сьогодні.

Saint Laurent весна-літо 2025
Saint Laurent весна-літо 2025

Реклама.

Розглядати перший ряд шоу було не менш цікаво, ніж саму колекцію Saint Laurent весна-літо 2025, адже запрошені гості за правилами гарного тону прийшли у вбраннях Saint Laurent минулих сезонів. Передбачувано, найпопулярнішою стала минула "прозора" колекція Ентоні Ваккарелло — цей провокаційний тренд обрала й головна муза дизайнера полька Аня Рубик, а актриса серіалу "Емілі в Парижі" Філіппін Леруа-Больє показує нам, що, за бажання, напівпрозорі речі можна носити в будь-якому віці.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.