До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Mastercard перераховує 2 мільйони доларів на допомогу Україні

На тлі руйнівних наслідків війни росії проти України Mastercard надає 2 мільйони доларів на гуманітарну допомогу постраждалим, а також запроваджує низку заходів, щоб підтримати клієнтів, партнерів та всіх українців.

З початку вторгнення компанія вже оголосила, що зупиняє обслуговувати картки, випущені в російських банках. Також жодна картка Mastercard, випущена в інших країнах, не працюватиме в російській торговій мережі та банкоматах.

Реклама

Mastercard знизили міжбанківську комісію до 0% для всіх транзакцій у межах України в разі надсилання коштів з карток Mastercard. Також компанія скасувала транзакційні комісії для банків-еквайрів і банків-емітентів за внутрішніми операціями в Україні. Ці рішення діятимуть до 31 березня 2022 року включно.

Окрім цього, компанія не залишилась осторонь від надання допомоги підприємцям. Тепер міжбанківську комісію за проведення безготівкових оплат продовжено на рівні 0% для всіх транзакцій у межах України. Також скасовані транзакційні комісії для банків-еквайрів і банків-емітентів за внутрішніми операціями в Україні. Ці рішення діятимуть до кінця квітня 2022 року.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.