КУПИТИ КВИТКИ

Made in Ukraine: 10 найбажаніших речей осені

Багато модників з нетерпінням чекають осінь, коли сама погода сприяє стилістичним експериментам – можна грати з багатошаровістю та принтами, додавати незвичайні аксесуари та приміряти різні ролі. Ми обрали 10 речей, зроблених в Україні, які і сезонні тренди підтримують, і свій характер мають.

Тренч LITKOVSKA

В соціальних мережах люблять жартувати, що з настанням осені на вулиці виходять шанувальниці лейтенанта Коломбо – детектива з однойменного серіалу, який в кожній серії носив улюблений бежевий плащ. Але українському бренду Litkovska вдалося пошити тренч, який буде точно виділятися сред усіх – більш глибокий відтінок бежу, ближчий до кави з молоком, сатинова фактура та помітні деталі створюють ту саму якісну різницю. Додатковий бонус – ця річ точно не підвладна модним трендам.

Реклама.

LITKOVSKA
LITKOVSKA

Сукня ELENAREVA

Елегантні образи, що натхнені головним символом краси українок – дівочою косою. Саме так нову осінньо-зимову колекцію описує дизайнерка Олена Рева, а найяскравіше ця ідея проявляється у ніжних сукнях, що струмуються по тілу. Повітряні рюші та волани нагадують хвилясті розпущені локони, легкість яких легко збалансувати фактурними жакетами чи стриманими тренчами з гладкої шкіри. Останній варіант стилізації саме і пропонують у ELENAREVA.

ELENAREVA
ELENAREVA

Двійка зі спідницею L'ESKIZZO

Офісний стиль може бути різним – його більш сміливу і навіть провокаційну версію в новій колекції продемонстрував бренд L'ESKIZZO, який послідовно розвиває ідею інтеграції чоловічих силуетів в жіночий гардероб. Ця концепція співзвучна і модному порядку денному, який знову повертається до образу впевненої в собі жінки, яка і червоного кольору не боїться, і довжина міні її не лякає.

L'ESKIZZO
L'ESKIZZO

Бомбер German Apparel

Бомбер – куртка з багатою історією, яка зв'язана і з військовим гардеробом, і зі світом субкультур. Цієї осені бомбери виглядають ще зухваліше завдяки гіперболізованим пропорціям – більш об'ємні і при цьому більш короткі. У профіль такий крій нагадує латинську букву D – один з найактуальніших силуетів сьогодні, як у верхньому одязі, так і у низах. Серед українських брендів ідеальний бомбер знайдений у German Apparel – марки, яка з перших своїх колекцій експриментує зі стрітвіром.

German Apparel
German Apparel

Шкіряний тренч KRIS MARAN

Бургунді – незаперечний тренд сезону осінь-зима 2024/25, про який ми більше писали тут. Цей колір миттєво надає образу характеру і підкреслює внутрішню силу, а нам ще подобається як він працює в різних фактурах, особливо у комбінації зі шкірою. Ставку на це поєднання зробив і бренд Kris Maran, одночасно посиливши його класичним силуетом з підкресленою талією. Висновок один – такий верхній одяг не хочеться знімати навіть у приміщенні.

KRIS MARAN
KRIS MARAN

Кардиган IWOMAN

Кардигани – класика холодної пори. Якщо минулої осені ми зігрівалися оверсайз-кардиганами, які могли навіть замінити верхній одяг, то цього модного сезону кардигани вже стають частиною багатошарових образів. Наймодніші кардигани сьогодні – з тонким плетінням, на дрібних ґудзиках, на які легко одягається зверху жакет чи шкіряна куртка, а краще і те, і інше.

IWOMAN
IWOMAN

Блейзер HUKH

У кожного своя база гардеробу, але складно сперечатися, що саме правильний жакет може стати паличкою-виручалочкою у найрізноманітніших ситуаціях. Ставку на них робить і львівська марка HUKH, які кожного сезона удосконалюють свої жакети. Цієї осені бренд пропонує додати у колкцію двубортну модель з італійської стрейч-вовни, яка і форму тримає, і рухам не заважає.

HUKH
HUKH

Штани KATIMO x SINGULAR

Дизайнерки Катерина Тимошенко та Яна Оленич об'єднали зусилля цієї осені і представили колекцію KATIMO x SINGULAR, в якій поєднали елементи власних стилей. Одна з найгарячіших позицій – нейлонові штани на затяжках, які можна звично носити з кросівками чи "робочою" курткою або обрати більш сміливе поєднання з підборами та корсетом.

KATIMO x SINGULAR
KATIMO x SINGULAR

Замшева сумка JUNA

Якщо б треба було обрати лише одну, але наймоднішу сумку сезна осінь-зима 2024/25, то нею б точно стала б модель з коричневої замші. З одног боку таку модель легко вписати в наявний сезонний гардероб, а з іншого – вона підтримує найголовніші тенденції сезону, наприклад, бохо-стиль.

JUNA
JUNA

Оксамитовий костюм GASANOVA

Костюми вже давно стали достойною альтернативою сукням для важливих подій. Восени вони виглядають ще доречніше, особливо у виконанні з фактурних матеріалів, наприклад, оксамиту. Український бренд GASANOVA обирає його глибокий темно-зелений відтінок, надихаючись у новій колкції світом східних спецій.

GASANOVA
GASANOVA

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.