До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Легкість буття: весняна колекція українського бренду DAFF

Український модний бренд DAFF розпочинає новий сезон із PART I: SONTSE — колекцією легкого, лаконічного та зручного одягу, який стане невіддільною частиною весняного гардероба й ідеальною уніформою на щодень і не тільки.

Реклама

У нову колекцію DAFF увійшли короткі та довгі об'ємні жакети, тренчі з бавовняного полотна, сукні, сорочки з шовку та льону, костюми вільного крою, вироби з деніму, вʼязані поло з букле, светри й спідниці з візерунком, які привертають особливу увагу своєю фактурою, тощо.

Одним із головних предметів колекції українського бренду стала лляна сукня OLENA. Назву речі вибрали не без причини — це українське жіноче ім'я походить від грецького імені Ἑλένη (Helénē) і означає "сонячний промінь", "осяйне світло". Сукня створена зі 100% льону і прикрашена жакардовим полотном ручної роботи, витканим на верстаті XIX століття з бавовняних ниток. Також важливим акцентом цієї колекції є ексклюзивно вилиті ґудзики у вигляді сонця та наконечники ручної роботи з латуні.

У новому сезоні DAFF також вперше у своїй історії представляє взуття ручної роботи з латунною прикрасою у вигляді сонця та парфумовані свічки трьох видів аромату для дому.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.