До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Куртка Loewe — улюблена практична річ It-girls цієї зими

Наймоднішу куртку сезону осінь-зима 2022/2023 знайдено. Цей почесний статус отримав пуховик-бомбер Loewe.

Кендалл Дженнер
Кендалл Дженнер

Реклама

Ця об'ємна куртка була представлена в осінньо-зимовій колекції іспанського бренду разом з іншими подібними за силуетом речами: від роздутих суконь-балонів до сюрреалістичних футлярів. Деякі з предметів колекції не раз з'являлися на червоних хідниках, поки практичний пуховик чекав свого часу.

Гейлі Бібер
Гейлі Бібер

Кендалл Дженнер одягла пляшково-зелену версію шкіряного бомбера Loewe під час прогулянки в засніженому Аспені. Своє вбрання модель доповнила розкішним ковбойським капелюхом Emma Brewin і синіми джинсами Khaite.

Тейлор Расселл і Джонатан Андерсон
Тейлор Расселл і Джонатан Андерсон

Тейлор Расселл, нова амбасадорка Loewe — і модель, яка відкривала шоу бренду минулого сезону — одягла чорну версію цієї куртки в поєднанні з джинсами з логотипом іспанського модного Дому. Ще однією фанаткою трендового пуховика стала Гейлі Бібер — в колекції моделі є два варіанти куртки: з нейлону та шкіри.

Кендалл Дженнер
Кендалл Дженнер

Незвичайна та об'ємна куртка Loewe має ефектніший вигляд, якщо носити її, повністю застібнувши на блискавку, як це робили Рассел і Дженнер.

Гейлі Бібер
Гейлі Бібер

За матеріалом vogue.com.au

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.