До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тейлор Рассел — нова улюблениця Голлівуду

Тейлор Рассел — ім’я, яке відтепер ви, вірогідно, будете чути постійно. Канадська актриса вразила найсуворіших критиків кіноіндустрії і готова підкорювати серця глядачів.

Тейлор Рассел у фільмі Тейлор Рассел у фільмі "Цілком і сповна", 2022

Одним із найочікуваніших фільмів 2022 року став трилер "Цілком і сповна", у якому головні ролі зіграли улюбленець мільйонів Тімоті Шаламе і талановита молода акторка Тейлор Рассел. Знятий за мотивами однойменного роману Камілли Де Анджеліс, фільм розповідає про пару підлітків-канібалів, їхню історію кохання та боротьбу з різноманітними труднощами, що виникають на їхньому шляху.

Реклама

З огляду на напружений характер сюжету, можна не сумніватися, що режисер Лука Гуаданьїно доклав неабияких зусиль, щоб знайти ідеальну Марен. Для цієї ролі він вибрав канадську актрису і не прогадав. Стрічка "Цілком і сповна" очікувано отримала визнання критиків, а Тейлор Рассел стала новою найперспективнішою зіркою Голлівуду.

Тейлор Рассел у фільмі Тейлор Рассел у фільмі "Смертельний лабіринт", 2019

Тейлор Рассел, яка народилася в Канаді, дебютувала як професійна акторка десятьма роками раніше, зігравши невелику роль в епізоді медичного драматичного серіалу "Доктор Емілі Овенс". Тейлор також з’явилася в телефільмі The Unauthorized Saved by the Bell Story. Серед інших проєктів у її портфоліо можна знайти й драматичний серіал "Дивна імперія", науково-фантастичний серіал "Коли падають небеса" та серіал жахів "Літо мертвих".

Після безперервних знімань у різноманітних шоу, Тейлор уперше отримала визнання у 2018 році за головну роль Джуді Робінсон у науково-фантастичному серіалі Netflix "Загублені у космосі", а також за головну роль у психологічному фільмі жахів "Смертельний лабіринт" 2019 року, який мав величезний успіх. Пізніша вона повторила свою роль у сиквелі "Смертельний лабіринт 2: Небезпека всюди". Також глядачі оцінили роботу Рассел у сімейній драмі "Хвилі".

Тейлор Рассел і Тімоті Шаламе у фільмі Тейлор Рассел і Тімоті Шаламе у фільмі "Цілком і сповна", 2022

Роль у фільмі Луки Гуаданьїно "Цілком і сповна" стала визначальним і поворотним моментом у кар'єрі Тейлор Рассел, так само як "Називай мене своїм ім’ям" для Тімоті Шаламе. Тейлор бездоганно перевтілилася у свою героїню й продемонструвала широкому загалу, на що вона здатна як акторка.

Окрім виняткової акторської майстерності, Тейлор Рассел вже встигла продемонструвати свій талант і у світі моди. Під час промотуру фільму "Цілком і сповна" у Венеції вона надягла зелену сукню з кутюрної колекції Balenciaga. На Нью-Йоркському кінофестивалі вона з'явилася у чорній атласній сукні Prada з кришталевим оздобленням з обох боків талії. Для Лондонського кінофестивалю вона вибрала розкішне вбрання з корсетом Schiaparelli. І це лише кілька з її неперевершених образів. А ключовим моментом, який підняв Рассел на модний Олімп, був показ Loewe весна-літо 2023, в якому вона взяла участь під час Тижня моди в Парижі.

<b>Taylor Russell</b>

Тейлор Рассел вишукано поєднує в собі усі необхідні якості справжньої зірки. Їх підкреслюють як модні редактори, так і кінокритики, і армія прихильників, що невпинно поповнюється. А поки актриса проходить свій шлях слави, нам залишається лише з захватом спостерігати за її успіхами й очікувати на її світле майбутнє в Голлівуді.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.