До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

KSENIASCHNAIDER, PASKAL і FROLOV представлять свої колекції під час London Fashion Week

21 лютого українські бренди KSENIASCHNAIDER, PASKAL і FROLOV презентують нові колекції під час London Fashion Week у рамках UFW International Season.

FROLOV
FROLOV

Реклама

Це 12-та професійна подія в рамках ініціативи Support Ukrainian Fashion за цей трагічний рік. Світова fashion-спільнота й надалі засвідчує потужну підтримку української модної індустрії. "Сьогодні, як ніколи, ми потребуємо креативності, задля підтримки духу в часи війни. Для мене цей показ – наш прояв волі до життя. Це реалізація нашої сили творити попри все. Разом із командою ми і далі розробляємо колекції. Завдяки самовідданій праці команди UFW та підтримці наших британських колег й американського народу, ми маємо нагоду представити світові українську культуру й можливості розвивати наш бізнес на міжнародній арені під час війни", – коментує Юлія Паскаль, засновниця та креативна директорка PASKAL.

PASKAL
PASKAL

"Для нас дуже важливий цей показ. Це – сигнал того, що ми як бренд і далі функціонуємо, створюємо нові колекції та не занепадаємо духом. Лондон – одне з найкращих місць для такого прояву, адже сюди прикута увага усієї світової fashion-спільноти. Нам важливо надіслати світу сигнал, що Україна – чудова країна, здатна на креатив за будь-яких умов", – розповідає Ксенія Шнайдер, засновниця та креативна директорка KSENIASCHNAIDER.

KSENIASCHNAIDER
KSENIASCHNAIDER

"Цьогорічні дефіле та презентації FROLOV мають велике значення для нашої команди. Саме десять років тому, 2013 року, відбувся перший показ FROLOV в рамках UFW. Рік тому час зупинився. І для бренду цей час став і досі є періодом саморефлексії та боротьби. Тому, дебютуючи в межах офіційного розкладу London Fashion Week, у нашій колекції, крім нових моделей FROLOV, ми переосмислюємо архіви та відтворюємо деякі знакові для бренду речі", – коментує Іван Фролов, засновник і креативний директор FROLOV.

Нагадаємо, у 2022 році мав відзначатися ювілей – 25 років Ukrainian Fashion Week та сучасної української моди. Останні два сезони (51-й та 52-й) відбулися завдяки підтримці міжнародної fashion-спільноти, а також невтомній та наполегливій праці команди UFW.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.