До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Капелюх українського бренду Ruslan Baginskiy тепер є в колекції Єлизавети II

Колекція головних уборів Єлизавети II поповнилася капелюхом українського бренду Ruslan Baginskiy.

Руслан Багінський, Мелінда Сіммонс, Еміне Джапарова та Петро ЯсинськийРуслан Багінський, Мелінда Сіммонс, Еміне Джапарова та Петро ЯсинськийФото: facebook.com/edzhaparova

З нагоди Дня Незалежності та на знак глибокої вдячності за послідовну підтримку Великою Британією України в нашій боротьбі проти агресора дизайнер Руслан Багінський створив унікальний капелюшок для королеви Єлизавети II, який передали Її Величності з допомогою пані посла Великої Британії в Україні Мелінди Сіммонс. Про це повідомила перша заступниця міністра закордонних справ України Еміне Джапарова.

Реклама

"Сьогодні завдяки рішучому опору українського народу російському агресорові, завдяки нашій сміливості та патріотизму Україна стала трендсетером у різних сферах на різних континентах. Інтерес до України підсилив інтерес і до всього українського – історії, традицій, мови, культури. Усе, що пов’язане з Україною, стало ще моднішим – синьо-жовті кольори та вишиванки стали трендом серед мільйонів людей у всьому світі, голлівудських зірок, відомих особистостей, публічних осіб, політиків. Амбасадори української фешн-дипломатії допомагають нам прочинити тисячі дверей, в які інколи не так просто достукатися політикам. Серед них, звісно, Руслан Багінський – всесвітньо відомий дизайнер головних уборів та аксесуарів, про капелюшок від якого мріють світові селебритіс", — написала Еміне Джапарова у Facebook.

Руслан Багінський створив капелюх блакитного кольору, який прикрасив бантом, а також декором з кольорових фіалок та незабудок. Нетерпляче очікуємо на фото Єлизавети II в її новому головному уборі.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.