До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

RUSLAN BAGINSKIY випустив патріотичні бейсболки на підтримку ЗСУ

Всесвітньо відомий український бренд головних уборів RUSLAN BAGINSKIY випустив патріотичні бейсболки. Всі кошти від продажу передадуть на підтримку Збройних сил України.

Дизайнер Руслан Багінський запускає спеціальний дроп з двох бейсболок синього та жовтого кольорів. На своїй Instagram-сторінці бренд зазначає, що національні кольори України стали "символом свободи, мужності, хоробрості та рішучості". Кепки з дропу виготовляються в Україні під час війни. Кожна бейсболка прикрашена вишитим вручну українським прапором. Весь прибуток від продажу дропу передадуть на підтримку українських захисників.

Реклама

"Мода має силу об’єднувати людей і дає змогу демонструвати свою позицію без слів, — говорять у RUSLAN BAGINSKIY. — Будьте мужніми, як Україна. Купуючи бейсболку, ви вболіваєте за Україну".

"Купуючи ці бейсболки, ви не лише виражаєте солідарність, а й допомагаєте повернути мирне небо в Україну. Те блакитне небо, яке зображене на прапорі, — зазначається на вебсайті бренду. — Весь прибуток від продажу дропу буде передано до благодійного фонду, котрий ми добре знаємо і якому довіряємо. „Благодійний фонд Сергія Притули" збирає допомогу та безпосередньо реагує на нагальні потреби територіальної оборони, Збройних сил України, національної гвардії та інших військових підрозділів України. Слава Україні!".

Придбати кепки можна за цим посиланням.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.