До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Українські бренди привертають увагу до проблеми повернення дітей з російської депортації

Від початку повномасштабного вторгнення понад 19 500 українських дітей були насильно розлучені зі своїми родинами. Задля привернення уваги до цієї проблеми українські бренди, фотограф та громадська спілка об'єдналися у колаборації, щоб підсилити голос дітей, які повернулися з російської депортації. Ось цей важливий мерч від УМПД, JUL, Nadiia та Степана Лісовського.

Реклама

Над створенням мерчу для проєкту "Шлях додому" громадської спілки "Українська мережа за права дитини" (УМПД) працювали українські бренди JUL та Nadiia разом із фотографом Степаном Лісовським.

На світлинах Степана Лісовського — фото сімей, які возз'єдналися після депортації. Це звичайні українці, яких розлучила війна. Серед них — троє братів, які два роки перебували в окупації, але змогли повернутись в Україну.

Створеними в межах колаборації футболками бренди разом з УМПД прагнуть привернути увагу до проблеми депортації. На сьогодні УМПД вдалося повернути на територію вільної України 115 дітей. Кожне повернення є складним та відповідальним процесом, який полягає не лише в поверненні дитини додому, а й в її адаптації після возз'єднання з родиною.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.