До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Anex представляють новий дитячий візок, створений у колаборації зі Smiley

Міжнародний бренд Anex став першим серед дитячих брендів, про кого розповіла віртуальна модель Shudu. Так, у соцмережах інфлюенсерки з’явився новий візок, дизайн якого розроблено в колаборації з брендом Smiley — творцями оригінального смайлика.

Shudu — віртуальна модель, яка у своїх соціальних мережах розповідає про диджитал-індустрію, стиль та екологію. А тепер і вперше представляє дитячий бренд, а саме показує новий візок Anex Air-Z Doodle – колаборацію з нагоди 50-річчя Smiley. Бренд вирішив відсвяткувати черговий день народження створенням найрізноманітніших продуктів у своїй особливій стилістиці й заручився підтримкою провідних марок, серед яких і Anex.

Реклама
Anex Air-Z Doodle

"Ознайомившись із дивовижними стилями SmileyWorld®, ми закохалися в роботи художника графіті Андре Сараїви. Унікальні кольори й значки надихнули створити позитивний меседж батькам у всьому світі та втілити його в новому захопливому візку Air-Z Doodle", — коментують Anex.

Anex Air-Z Doodle

Anex створюють функціональні й надійні візки, які полегшують щоденну рутину для батьків і перетворюють досвід на приємну пригоду для малюка. Веселі малюнки на моделі Anex Air-Z Doodle в поєднанні з практичним дизайном зроблять будь-яку прогулянку яскравішою.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.