До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Aisenberg присвятили джинси Еліні Світоліній

AISENBERG запускає нову серію джинсів ICONS, а першу модель в лінійці бренд присвятив українській зірці тенісу Еліні Світоліній.

Реклама

Запускаючи нову серію джинсів, команда AISENBERG вирішила, що треба поєднати у кожній парі не тільки яскраві й актуальні тренди, а й образ героїні, яка надихає на створення цієї моделі. Бренд і раніше давав джинсам імена легендарних жінок, а цього сезону вирішив об'єднати такі пари в окрему серію — ICONS. Перша літня пара "айконсів" присвячена актуальному сьогодні тренду — теніс-кор. Своє ім'я нова модель отримала на честь першої ракетки країни — Elina. Найпопулярнішу українську тенісистку та бренд AISENBERG єднає і той факт, що вони народилися в Одесі.

Модель виконана у молочно-білому кольорі, що має особливе значення для корту та всіх шанувальників гри. Модна висока посадка та виріз у формі тенісного м'ячика, а також нашивка на задній кишені з принтом: "Головне — це твоя власна гра, а не позиції в рейтингу. Грай ніби ніхто не бачить". "У цих джинсах хочеться перемагати та сяяти", — додають у команді Aisenberg.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.