До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Зірковий камбек: повернення рибальських сандалій

Босоніжки, які ми не дуже любили, коли були маленькими, стали основним літнім елементом, який модниці носять завжди: від пляжу до прогулянок містом у поєднанні з сукнями з різноманітними принтами. Ось уже декілька сезонів поспіль дизайнерські колекції пропонують "перемирʼя" із цим взуттям, яке однаково викликає любов і ненависть. Те, що такі інфлюенсери, як Алекса Чанг, носили шкіряні босоніжки у поєднанні зі шкарпетками та джинсовими комбінезонами, допомогло нам побачити більше можливостей для цього рибальського взуття в дорослому гардеробі.

Simone Rocha
Simone Rocha

Реклама

Цього року у дизайнерів є пропозиції на будь-який смак. Тоді як бренди, як-от Coach, обирають моделі "желе" (з прозорою гумою у фіолетовому або червоному кольорах), інші, як Simone Rocha, віддають перевагу прозорим варіантам на підборах. Насправді пропозиції, які ми знаходимо в колекціях 2023 року, є набагато витонченішими: зі шкіри, широкими підборами або на масивній підошві, щоб супроводжувати всі вбрання, які можна придумати. Один із найкращих прикладів можна знайти в Max Mara.

Coach
Coach

Кольорова гама теж різноманітна, але модниці здебільшого віддають перевагу нейтральним відтінкам та трендовим металізованим моделям. Таке взуття якнайкраще пасуватиме до улюблених літніх речей: максіспідниць, принтованих суконь, вкорочених топів та універсальних джинсів.

Max Mara
Max Mara

Mossi
Mossi

За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.