До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ювелірний дім OBERIG презентує свою прикрасу на благодійному аукціоні Sotheby’s

10 листопада ювелірний дім OBERIG представить одну зі своїх знакових прикрас – кулон з білого золота, оздоблений коштовним камінням, – на аукціоні Sotheby’s. Разом з кількома іншими брендами OBERIG стане першим українським ювелірним домом, який бере участь у торгах одного з найстаріших та найвпливовіших аукціонних домів світу.

Прикрасу OBERIG виставлено в межах спеціальної благодійної секції женевського онлайн-аукціону Important Jewels. З 27 жовтня вона вже доступна для попереднього огляду на сайті та в готелі Mandarin Oriental у Женеві разом з іншими лотами аукціону, торги за якими відбудуться 10 листопада.

Реклама

Як і всі прикраси OBERIG, кулон, представлений на Sotheby’s, має важливе символічне значення й уособлює набагато більше, ніж здається на перший погляд. Він прикрашений восьмикутною зіркою. Згідно з давніми українськими повір’ями, вона вказує правильний шлях і захищає від лиха. Наші предки вважали, що саме цей символ, наповнений енергією Всесвіту, дарує відчуття гармонії та віри в себе через розуміння законів Природи і Творіння.

Виготовлений з білого золота 18К, кулон OBERIG оздоблений білими й чорними діамантами, сапфірами та топазами. Створена у 2015 році прикраса стала частиною великої колекції "Гармонія". Її оцінна вартість від Sotheby’s – 3000–5000 швейцарських франків.

Всі кошти від продажу кулона OBERIG та прикрас інших ювелірів, що будуть представлені в межах онлайн-аукціону Important Jewels, організатори спрямують до Superhumans – ультрасучасного центру реабілітації постраждалих від війни дорослих і дітей.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.