До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Велике повернення сліперів цієї весни

Ми сьогодні живемо настільки активним життям, що одна з наших головних вимог до взуття — зручність. Але не всі люблять і хочуть носити в повсякденному житті кросівки або кеди, тому шукають альтернативи, коли комфорт поєднується з візуальною складовою. Ідеальним рішенням тут стають сліпери — напівзакрите взуття на плоскій підошві без застібок, шнурівок і пряжок, — які в сезоні весна-літо 2024 переживають свій ренесанс.

Реклама

Взуття, що нагадує домашнє, цієї весни можна побачити усюди — від соціальних мереж, де користувачі у відео формату "Образ дня" обирають саме сліпери, до фотографій зірок з А-листа. Так, Ріанна полюбляє пару Savage X Fenty Fluff’d Up, а Дженніфер Лоуренс обирає вишукані моделі The Row. Модні експерти вже пророкують, що зовсім скоро сліпери ми будемо бачити усюди — і з улюбленими джинсами, і з більш формальними діловими костюмами.

Свою лепту в їхню популярність додав і Джонатан Андерсон — ірландський дизайнер, який сьогодні задає модний порядок денний і формує тренди. У колекції JW Anderson весна-літо 2024 року він представив сліпери, зв'язані гачком, про які розповів, що натхнена ця пара взуттям його бабусі. А вже для Loewe придумав войлочні моделі, носити які пропонує ще з одним гітом цього літа — кокетливими спідницями frou frou.

Loewe весна-літо 2024
Loewe весна-літо 2024

JW Anderson весна-літо 2024
JW Anderson весна-літо 2024

Ідею зручного й візуально привабливого взуття підтримує і Симон Роша, яка цієї весни об'єдналася з брендом Crocks. Функціональні гумові капці останніх тепер схожі на взуття для сучасних принцес, які навіть по саду хочуть гуляти ефектно. Головним декором у руках Роша стали перли різного розміру. У мінімалістів ще більш широке поле для вибору — від тих самих The Row до Bottega Veneta та COS. Серед українських брендів пропонуємо звернути увагу на HVOYA та Lookie Atelier.

The Row Pre-Fall 2024
The Row Pre-Fall 2024

Simone Rocha весна-літо 2024
Simone Rocha весна-літо 2024

HVOYA весна-літо 2024
HVOYA весна-літо 2024

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.