До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Сумка з торочками — наймодніший аксесуар сезону осінь-зима 2024/2025

Торочки штурмом захоплюють сумки прийдешнього сезону. Чи це пов’язано з одержимістю естетикою Western чи, можливо, трендом бохо, який зараз панує? Ймовірно. Модні бренди та дизайнери грайливо задекорували клатчі, тоути та інші сумки торочками, які додають задоволення будь-якому вбранню.

Valentino
Valentino

Реклама

Це, безсумнівно, найбажаніша сумка сезону, незалежно від моделі. Після того, як минулого року торочки сяяли на різноманітних сукнях, ця деталь стає надійним вибором, коли справа стосується аксесуарів. З одного боку, вони повторюють тенденцію Western, яку Фаррел Вільямс повернув у центр уваги завдяки своїй колекції чоловічого одягу Louis Vuitton сезону осінь-зима 2024/2025. Досліджуючи витоки утилітарного одягу, дизайнер надихнувся корінням американського гардероба, і торочки прикрашали різноманітні речі, як-от пальта та сорочки.

Louis Vuitton
Louis Vuitton

Chloe
Chloe

З іншого боку, дизайнери надихаються трендом бохо-шик, який ми змогли оцінити на подіумі найпершого показу Чемени Камалі для Chloé. Дизайнерка тонко розкрила власне бачення тенденції через втілення ідеї чутливої ​​та вільної жіночності. Шкіряні куртки та штани були прикрашені торочками, а пальта — класичним картатим принтом.

Prada
Prada

Bottega Veneta
Bottega Veneta

У Prada торочки прикрасили сумку-браслет, у Valentino вони набули блискучого вигляду на великій сумці, а Stella McCartney показали клатч, зроблений із сотень ремінців. Тож торочки будуть усюди.

Stella McCartney
Stella McCartney

Ferragamo
Ferragamo

Сумка з торочками буде однією з найпопулярніших у прийдешньому сезоні, адже її грайливість, незвичайність, але водночас універсальність, залишаться надзвичайно бажаними. Що стосується кольорів, то здебільшого варто орієнтуватися на нейтральні тони: чорний, білий, бежевий або навіть сірий.

Emporio Armani
Emporio Armani

Isabel Marant
Isabel Marant

Bottega Veneta
Bottega Veneta

Saint Laurent
Saint Laurent

Stella McCartney
Stella McCartney

За матеріалами vogue.fr.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.