КУПИТИ КВИТКИ

Сумка-бананка – трендовий аксесуар сезону весна-літо 2025

Сумка-бананка, яка зʼявилася в колекціях багатьох дизайнерів під час показів сезону весна-літо 2025, стане найпопулярнішою прийдешньої весни. Vogue.ua зібрав наймодніші моделі, до яких варто придивитися вже зараз.

Burberry
Burberry

Реклама.

Деніел Лі, креативний директор Burberry, закрив Лондонський тиждень моди показом у Національному театрі. Британський дизайнер знову був натхненний своїм походженням, а саме Англією в найширшому сенсі. Лі запропонував моделі як для чоловіків, так і для жінок, а також досить несподівані поєднання: окрім сумки-бананки, можна було побачити парку в парі з блискучою вечірньою сукнею з металізованими лелітками.

Dior
Dior

Марія Грація К’юрі запросила вірних прихильників Dior у Музей Родена, де відбувся показ колекції сезону весна-літо 2025. Креативна директорка, відома своєю прихильністю фемінізму, представила там спортивну колекцію, яка передала потужне повідомлення. Взявши за відправну точку те, що спорт — це перш за все спосіб саморозкріпачення, спортивні силуети домінували на подіумі, а сумка-бананка — яка відсилає до форми поясного рюкзака — була далека від своєї класичної версії, завдяки своєму великому розміру.

Louis Vuitton
Louis Vuitton

Louis Vuitton
Louis Vuitton

Louis Vuitton застосували подібний підхід. У новій колекції бренд поєднав м’якість і силу, досліджуючи ці поняття в силуетах, які змішували минуле, теперішнє та майбутнє. Ніколя Жеск'єр, креативний директор бренду, зримував речі з благородних матеріалів і вечірнє взуття зі спортивними аксесуарами, найкращим прикладом яких є саме сумка-бананка.

За матеріалами Vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.