До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Пухнаста панама — найцікавіший (та найтепліший) головний убір

Міссі Елліотт завжди знала, як справити враження. Й навіть тоді, коли реперка обирає класичні та елегантні речі Burberry, вона все одно не зраджує своєму особистому стилю.

Міссі Елліотт в Нью-Йорку
Міссі Елліотт в Нью-Йорку

Реклама

Володарка премії "Ґреммі" вдягла тренч завдовжки до підлоги зі знаковим картатим мотивом Burberry, у насиченому смарагдово-зеленому кольорі з жовтими, коричневими та білими смужками. Вона поєднала верхній одяг з парою чорних масивних шкіряних чобіт. Об'єму образу додало величезне діамантове намисто та великі сережки-кільця Simone I. Smith, які є улюбленою прикрасою в гардеробі зірки протягом усієї кар'єри.

Але саме капелюх Елліотт підкреслив її вбрання та особистий стиль. Музикантка вдягнула велику білу пухнасту панаму, яка прикривала більшу частину голови. Цей аксесуар нагадав популярні головні убори з 2000-х, хоч і гіперболізовано. Утім, панами не втрачають популярності впродовж останніх кількох років, і Елліотт відома як справжня прихильниця цього головного убору ще від початку нульових. Тож, незалежно від того, чи вона вдягає модний плащ Burberry, чи спортивний костюм Adidas, Міссі Елліотт доводить, що в капелюсі завжди можна мати Supa Dupa Fly вигляд.

За матеріалом vogue.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.